Hatthyllan

Dags för en kickoff?

Är Ni en större grupp som vill träffas och äta och dricka gott?

Nya Hattfabriken tar på övre plan emot större sällskap på 10-50 gäster som söker en avskild yta för att umgås tillsammans, dag som kväll.

Vår restaurangchef och köksmästare träffar er gärna personligen för att hjälpa till att genomföra er idé på bästa möjliga sätt!

Vi skapar lösningar och paket för lunchmötet, middagar med dryckesförslag eller enklare mingelmat för afterwork, kickoff eller privata fester. Event och sällskapstillställningar bör planeras minst två veckor i förväg.

Skräddarsytt koncept
Grundhyra för Hatthyllan är 2500kr, som inkluderar exklusiviteten med egen lokal och egna toaletter, förberedelser, personal, städning, egen musikanläggning, samt tillgång till en rad presentations-utrustning.

Vid tillställningar till senare än 22.00 på vardagar måndag-torsdag är grundpriset 10 000 kr då det tillkommer vakter och detta är utöver ordinarie öppettider. Fredagar & lördagar öppnar Hatthyllan för nattklubb för allmänheten kl 23.00.

Sällskapsmenyer

På övre plan tar vi emot sällskap för middag på 10-50 personer. Vi erbjuder en middagsmeny där ni förbeställer vad ni vill äta. Det finns även en enklare mingelmeny för er som istället vill få in mingelkänslan vid en After Work eller mer festlig tillställning.

Utrustning
Bokningsförfrågan

Har du ett arrangemang där vi kan hjälpa dig?

Fyll i formuläret så återkopplar vi snarast för att planera din idé tillsammans med dig!

*” anger obligatoriska fält

ÅÅÅÅ streck MM streck DD
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Anpassad möblering för upp till 50 personer
Härlig miljö
Mat & dryck från Nya Hattfabriken

Fler Bilder från Hatthyllan