Välkomna en trappa upp – Ditt centrala vardagsrum!

Dra ut en stol, slå dig ner och lyssna på föredraget på dagens konferens. Boka in en snabb och smidig lunch för det stora gänget som aldrig får sitta tillsammans. Avsluta fredagen redan klockan 14.00 och bjud in Era kunder till en avslappnad AW med tilltugg och egen bartender.

Kvällstid förvandlas Hatthyllan till en Chambre Separee där möjligheterna och anledningarna till att samlas varierar från den privata födelsedagsfesten med egen DJ till den intima företagsmiddagen i avskildhet. Oavsett tillställningens art väntar både Nya Hattfabrikens och Madame Josephines kök nyfiket på att få veta vad Ni är på humör att äta.

Inled kvällen med lekfulla spanska tapas, fortsätt med favoriter från den älskade franska bistron eller njut av svenska smaker som tillagas i harmoni med säsongen. Eller var det ikväll företaget eller kompisgänget samlats för att lära er blanda klassiska cocktails guidad av Circus bartenders?

Oavsett vilka smaker du önskar, kan du vara säker på att Hatthyllan alltid förblir trogen de ledord som inspirerade restaurangen på våningen nedanför: God mattradition!

4-50 personer
Mat från Josephine eller Nya Hattfabriken

Förfrågningar skickas till info@nyahattfabriken.se

Välkommen!