Nyår på Nya Hattfabriken

Nyårssupé på Nya hattfabriken

Fira in det nya året hos oss

Fira in det nya året med stil hos Nya Hattfabriken i Västerås! Vi välkomnar er till en exklusiv nyårssupé där våra kockar har satt samman en festlig trerättersmeny för att avsluta året på bästa möjliga sätt. För 750 kr per person får ni uppleva en kulinarisk resa som garanterat kommer att bli ett minnesvärt inslag i era nyårsfiranden.

På denna speciella kväll lägger vi undan vår ordinarie meny för att helt och hållet fokusera på en utsökt nyårsmiddag. Låt oss förgylla er kväll med välkomponerade rätter, skapade med säsongens bästa råvaror och en extra dos kärlek och omsorg.

Vi är också noga med att notera eventuella allergier eller kostrestriktioner ni kan ha. Tveka inte att informera oss om dessa när ni gör er bokning, så att vi kan anpassa er upplevelse och se till att den är säker och njutbar för alla.

Boka ert bord redan nu för att säkra en plats på denna exklusiva kväll. Det är ett unikt tillfälle att skapa nya minnen, njuta av fantastisk mat och välkomna det nya året med en härlig gemenskap. Vi ser fram emot att vara en del av er nyårsfirande!

Välkommen till en magisk nyårsafton hos Nya Hattfabriken!

Centralt beläget
Nyårssupé hos Nya Hattfabriken
Middagsservering hos Nya Hattfabriken

Fler Bilder från Nya Hattfabriken